Restaurant Turesen
Selskaber
Her bor vi
Spisekort

Restaurant Turesen ligger som navnet antyder i Turesensgade, i det spændende og levende Nansensgadekvarter ved Ørstedsparken.

Restaurant har gennem 15 år serveret hjemmelavede danske frokostspecialiteter. Vores hyggelige lokaler er indrettet med gamle møbler og komfortable armstole - som at være i mormors stuer.

Det klassiske danske køkken præger menukortet hvor alt selvfølgelig er tilberedt af de friskeste råvarer, og serveret med personlig stil. Vores menu er sammensat af de mest traditionelle danske frokostretter. For at opnå den bedste kvalitet er alt hjemmelavet - også rugbrødet.

Som specialiteter har vi altid 1-3 retter som ikke er fast på menukortet, da de varierer alt efter hvad årstiden byder på.

Vi har altid godt øl i hanerne - lige nu fører vi økologisk øl fra Braunstein Bryghus i Køge havn og en tjekkisk sort luksusfadøl 'Rebel Dark'.

Alt dette skaber den rette atmosfære til både forretningsfrokost og det private selskab.


Selskaber

Vi kan tilbyde at holde lukkede arrangementer for selskaber,
med 10-40 personer, både dag og aften.

Læs vores gæsters anmeldelser på Google og Tripadvisor.

 

 
Ring og bestil bord på 33 15 05 36

Her bor vi

Linie: 2 - 8 - 11 - 19 - 67 - 68 - 69 Linie: 40 Linie: 2 - 8 - 11 - 19 Linie: 67 - 68 - 69 Linie: 40

Turesensgade 6 - 1368 København K

Tlf. : 33 15 05 36

Åbent mandag til lørdag 12:00 - 16:00
(Køkkenet lukker kl. 15:00)
Lukket søn- og helligdage

Juleferie fra 21. december til og med 13. januar

Der er gode muligheder for parkering i kvarteret.
Bemærk dog at der er begrænsede muligheder i Gyldenløvesgade og Nørre Søgade


Julemenuer 2014

Det store julebord

Turesens julesild
Kryddersild
Rødspættefilet
m/ rejer og mayonnaise
Tartelet
m/ høns i asparges

Andesteg
m/ råmarinerede tranebær
og hjemmelavet rødkål

Helstegt oksemørbrad
m/ waldorfsalat
Ris á la mande
m/ lun Amaretto kirsebær sauce

325 kr. Pr person

Det lille julebord

Turesens julesild
K
ryddersild

Rødspættefilet
m/ rejer og mayonnaise

Tartelet
m/ høns i asparges
Andesteg
m/ råmarinerede tranebær
og hjemmelavet 

Ris á la mande
m/ lun Amaretto kirsebær sauce

279 kr. Pr person

Udvid julebordet med

Røget ål
m/ røræg
70 kr.
Pr kuvert

Ostebord
55 kr.
Pr kuvert

Alt serveres med hjemmebagt rugbrød, fedt og smør.
Alt serveres ved bordet.



Menukort fra 15. Januar 2015 


Turesens Tallerken:
Marineret sild m/ karrysalat og æg
Pandestegt rødspættefilet m/ hjemmelavet remoulade
Dyrlægens natmad
Kogt kalvespidsbryst
m/ pickles og peberrod





170 kr.

Ruths Christiansø-kryddersild m/ kapers løg og æggeblomme
89,-
Marineret Christinasø-sild m/ kapers og løg
89,-
Hjemmelavet karrysild m/ æg, kapers og løg
89,-
Matjesfilet m/ kartofler, dild, kapers og creme fraiche
99,-
Turesens sildetallerken m/ tre slags sild
(Ruths, karry og marineret)

159,-
Pandestegt rødspættefilet m/ hjemmelavet remoulade
98,-
Pandestegt rødspættefilet m/ rejer og mayonnaise
108,-
Røget ål m/ lun røræg
115,-
Løjrom m/ creme fraiche og toastbrød
125,-
Rejemad m/ mayonnaise
88,-
Hjemme gravad laks m/ rævesauce
99,-
Turesens pariserbøf m/ klassisk tilbehør
109,-
Rørt tartar m/ æggeblomme
109,-
Hjemmelavet hønsesalat m/ bacon
79,-
Kogt kalvespidsbryst m/ pickles og peberrod
99,-
Dyrlægens natmad
88,-
Tarteletter m/ høns i asparges
88,-
Gammel ost m/ sky og løg, stænket med rom ved bordet
65,-
Potkäse m/ ristet rugbrød
65,-
Gorgonzola m/ løg, æggeblomme og ristet rugbrød
65,-
 
Dagens kage
55,-
 
Stempelkaffe pr. person
35,-
The
35,-